Deze 6 series op Netflix moet je gezien hebben

Blog Deze 6 series op Netflix moet je gezien hebben

Nog even en we verdwalen in de hoeveelheid series die te zien zijn op Netflix. Toch zijn er een aantal pareltjes die jij niet gemist moet hebben. Hieronder staan de beste en meest indrukwekkende series die te zien zijn op Netflix. Lees hieronder meer.

1 La Casa de Papel

Deze Spaanse serie is een van de beste series die op Netflix staat. Deze serie gaat over de overval op de Koninklijke Munt van Spanje. Hiervoor heeft El Profesor acht criminelen opgeleid die de overal gaan uitvoeren. Dankzij deze criminelen is elke aflevering enorm spannend en wil je blijven doorkijken.

2 Undercover

Een Nederlandse serie die gaat over de harde drugscrimineel Ferry Bouman, gespeeld door Frank Lammers. Een spannende en meeslepende serie, uit ons kikkerlandje. Een van de beste series die je gezien moet hebben!

3 Lucifer

Alle genres zijn terug te vinden in deze serie: drama, thriller, sci-fi, misdaad… Voor ieder wat wils! Tom Ellis speelt een duivel op aarde, die een nachtclub runt. 

4 Breaking Bad

Deze misdaadserie mag niet ontbreken in de lijst. Ook deze serie gaat over een grote drugsbaas. Breaking Bad heeft zelfs een 9,5 (!) op IMDB.com. Een goede reden om deze serie te bingewatchen.

5 The Sinner

Deze serie gaat over een losgeslagen moeder, Jessica Biel, die uit het niets haar man neersteekt. De detective, gespeeld door Bill Pullman, onderzoekt deze misdaad. Een spannende serie met een boeiend verhaal.

6 Stranger Things

Een serie die stamt uit de jaren tachtig, met supergoede acteurs en verwijzingen naar Stephen King-films: dat is Stranger Things. Alles aan deze serie klopt en houdt stevig jouw aandacht vast. Kijken dus!

Recente berichten