4 manieren om een leren rok te combineren

Blog 4 manieren om een leren rok te combineren

Leren rokken zijn terug van weggeweest: ze zijn stoer én vrouwelijk. Daarom hangt de leren rok ook bij veel vrouwen in de kledingkast. De rok staat bekend als een fashion item van de laatste trends. Toch blijft het lastig om de rok te combineren. Hoe kun je dit item het beste dragen, en is dat met een trui of juist met een T-shirt? Hieronder geven wij jou vier tips over hoe je de leren rok kunt combineren.

1 T-shirt met een vest

Dat ene T-shirt met die stoere print past natuurlijk als geen ander op een leren rok. Met een avond uit kun je prima een T-shirt dragen, maar in de wintermaanden is dit natuurlijk geen pretje. Een oplossing hiervoor: een vest! Dit is een echte eyecatcher die je eindeloos kunt combineren met al jouw T-shirts. Nog geen vest in jouw kledingkast? Neem dan eens een kijkje op de Dsquared sale!

2 Oversized trui

Een rok kun je met allerlei truien combineren. Heb je nog een oversized trui in de kast liggen? Deze past perfect op jouw leren rok! Dit maakt jouw look fashionable, casual en stoer. Met een paar boots eronder is jouw outfit compleet.

3 Sneakers

Waar we het net hadden over boots, kunnen sneakers ook goed staan onder een leren rok. Waarschijnlijk zijn laarsjes voor de hand liggend, maar met een paar witte sneakers onder jouw leren rok geef je net die sportieve touch. 

4 Coltrui

Niet alleen oversized truien staan goed op een leren rok, met een coltrui creëer jij die elegante look. Een coltrui maakt jouw outfit netjes en casual. Ga jij voor de strakke coltrui, of voor die fijne gebreide? Alles staat goed op een leren rok!

Recente berichten